Φτερούγες κοτόπουλου με σάλτσα σόγιας
- 1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου
- 4 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
- 1/5 φλιτζανιού αραβοσιτέλαιο
- λίγο πιπέρι
Διαδικασία
Βήμα 1
Ρίχνετε όλα τα υλικά σε μία κατσαρόλα. Προσθέτετε νερό μέχρι να καλύψει τις φτερούγες.Βήμα 2
Μόλις αρχίσει να παίρνει βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό, σκεπάζετε την κατσαρόλα και το αφήνετε να βράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα.Βήμα 3
Σερβίρετε με ρύζι της αρεσκείας σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου