Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Επίσκεψη του νεοσύστατου Δ.Σ. του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ν. Πιερίας “ο Όσιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω” στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Την Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, δέχτηκε στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας το νεοσύστατο Δ.Σ. του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ν. Πιερίας “ο Όσιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω”. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του συλλόγου, κος Χρήστος Φωτόπουλος, ο Αντιπρόεδρος, κος Αστέριος Παπαθυμιόπουλος, ο ταμίας, κος Χαράλαμπος Παπαγιαννούλης, το μέλος, κος Μπεϊνάς Δημήτρης και το αναπληρωματικό μέλος, κος Νικόλαος Πετρίδης. 

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου ευχήθηκε μία καλή και παραγωγική θητεία στο νεοσυσταθέν Δ.Σ. του συλλόγου, ενώ επεσήμανε πως η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας πάντοτε βρίσκεται δίπλα στους ιεροψάλτες της Πιερίας, οι οποίοι αποτελούν μία εκ των σημαντικότερων κοιτίδων πνεύματος της περιοχής μας. 

 

Από την πλευρά του, το Δ.Σ. του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ν. Πιερίας ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη συνάντηση και τη στήριξή της στο έργο και τις δράσεις του συλλόγου, αλλά και για την αγαστή συνεργασία που υπάρχει διαχρονικά μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ν. Πιερίας ο “Όσιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω”. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου