Υλικά
Μερίδες: 4- Για να φτιάξουμε πατάτες γιαχνί με κάρι και κόλιανδρο, αρχικά ζεσταίνουμε, σε μια φαρδιά κατσαρόλα, το λάδι σε μέτρια φωτιά.
- Στη συνέχεια, καβουρδίζουμε τους σπόρους κολιάνδρου για περίπου 1 λεπτό, μέχρι να αρχίσουν να «σκάνε».
- Προσθέτουμε το τσίλι, το σκόρδο και το τζίντζερ και ανακατεύουμε για άλλο 1 λεπτό.
- Ρίχνουμε τα ντοματίνια και τις πατάτες και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά, μέχρι να λαδωθούν καλά.
- Προσθέτουμε τον συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, το κάρι, αλατοπίπερο και 250 ml νερό, ανακατεύουμε απαλά.
- Μαγειρεύουμε για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά. Πασπαλίζουμε με τον φρέσκο κόλιανδρο και σερβίρουμε.
Αγιωργίτικο δεξαμενής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου