Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Ενημερωτική συνάντηση εργασίας με τους ανταποκριτές της Π.Ε. Αρκαδίας διοργανώνει ο ΕΛ.Γ.Α., στην Τρίπολη με αντικείμενο: «Η Ασφάλιση και η Προστασία της Αγροτικής Δραστηριότητας και οι Προοπτικές της».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛ.Γ.Α., στην Τρίπολη
Ενημερωτική συνάντηση των ανταποκριτών του ΕΛ.ΓΑ. της Π.Ε. Αρκαδίας πρόκειται να πραγματοποιήσει ο ΕΛ.Γ.Α. στο πλαίσιο των αντίστοιχων συναντήσεων  που έχουν πραγματοποιηθεί σε αρκετές περιοχές της επικράτειας και που έχουν ως  σκοπό την ενημέρωση όλων όσων εμπλέκονται με τον θεσμό των γεωργικών ασφαλίσεων σχετικά με την αγροτική δραστηριότητα.


Η συνάντηση των ανταποκριτών του ΕΛ.Γ.Α.  με θέμα « Η ασφάλιση και η προστασία της αγροτικής δραστηριότητας και οι προοπτικές της»,  θα υλοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 και ώρα 10:30, στην Τρίπολη, στην αίθουσα “Δημήτρη Μητρόπουλου” - Αποστολοπούλειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, οδός Εθνικής Αντιστάσεως & Παπαρρηγοπούλου.

Στη συνάντηση αυτή οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν σχετικά με τον ρόλο και τη συμβολή τους στο έργο του ΕΛ.Γ.Α., καθώς και για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, όπως του Κανονισμού Ασφάλισης Φυτικής Παραγωγής και Ζωικού Κεφαλαίου του ΕΛ.Γ.Α., της Δήλωσης Καλλιέργειας Εκτροφής και των Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων. Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης πρόκειται να γίνει επίσης  παρουσίαση της εφαρμογής του καινούργιου διαδικτυακού συστήματος διαχείρισης ασφαλιστικής διαδικασίας του ΕΛ.Γ.Α..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου