Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

Τα ζευγάρια των 16 του Euro και οι διασταυρώσεις ως το τέλος

Βέλγιο και Ιρλανδία είναι οι δύο τελευταίες ομάδες που «καπάρωσαν» εισιτήρια για τους «16» του Euro. Εκεί λοιπόν συμμετέχουν οι εξής: Γαλλία, Ελβετία, Βόρειος Ιρλανδία, Ουαλία, Αγγλία, Σλοβακία, Γερμανία, Πολωνία, Κροατία, Ισπανία, Ιταλία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ιρλανδία. Άξιο αναφοράς πως συνεχίζουν στην διοργάνωση ΚΑΙ οι τέσσερις βρετανικές που βρίσκονται στην Γαλλία.                 Μεγάλη μέρα για το Νησί...
Τα ζευγάρια των 16
Ελβετία-Πολωνία (25/6)
Πορτογαλία-Κροατία (25/6)
Ουαλία- Β. Ιρλανδία (25/6)
Ουγγαρία-Βέλγιο (26/6)
Γαλλία- Ιρλανδία (26/6)
Γερμανία-Σλοβακία (26/6)
Ιταλία-Ισπανία (27/6)
Αγγλία-Ισλανδία (27/6)

Οι διασταυρώσεις στα προημιτελικά
1. Ελβετία ή Πολωνία – Κροατία ή Πορτογαλία (30/6)
2. Ουαλία ή Β. Ιρλανδία – Ουγγαρία ή Βέλγιο (1/7)
3.Γερμανία ή Σλοβακία - Ιταλία ή Ισπανία (2/7)
4. Γαλλία ή Ιρλανδία – Αγγλία ή Ισλανδία (3/7)
Τα ζευγάρια στα ημιτελικά
Νικητής 1 – Νικητής 2 (6/7)
Νικητής 3 – Νικητής 4 (7/7)
235313
Μεταξύ άλλων, έχουμε σίγουρα το Ιταλία-Ισπανία. Αν η Γερμανία αποκλείσει την Σλοβακία και περάσει στην οκτάδα, εκεί θα παίξει με τον νικητή του Ιταλία-Ισπανία, ενώ αν Γαλλία και Αγγλία πετάξουν έξω τους αντιπάλους τους στην φάση των 16 (Ιρλανδία και Ισλανδία αντίστοιχα), τότε παίζουν μεταξύ τους στα προημιτελικά του Euro! Και οι δύο νικητές που θα έχουν προκύψει, θα ανταμώσουν στα ημιτελικά. Κανονικός σκοτωμός!
Δεδομένου πως τα «αουτσάιντερ» είναι στο πάνω ταμπλό, είναι μεγάλη ευκαιρία ουσιαστικά για τις Κροατία-Πορτογαλία (παίζουν μεταξύ τους στους 16) και Βέλγιο να φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής και να διεκδικήσουν το τρόπαιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου