Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην αθλήτρια του στίβου,  Ελισάβετ Πεσιρίδου, για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, μετά την εντυπωσιακή κούρσα, που πραγματοποίησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Πάτρα, τερματίζοντας σε 12.93 στον τελικό των 100 μ. εμπόδια. Εύχομαι από καρδιάς υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες όσο και στο επικείμενο Ευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα στο Άμστερνταμ.

Από καρδιάς θερμά συγχαρητήρια και στην αθλήτρια, Κατερίνα Δαλάκα, που στέφθηκε πρωταθλήτρια και στα 100μ. και στα 400μ. εμπόδια, που με την επίδοσή της στα 100μ. κέρδισε την παρουσία της στην ομάδα σκυταλοδρομίας των 4χ100 στο Πανευρωπαϊκό του Άμστερνταμ.


Οι επιτυχίες των σπουδαίων αυτών αθλητριών της Κατερίνης μας χαροποιούν και μας συγκινούν, επιβεβαιώνοντας την αξία και τις ικανότητές τους και δικαιώνοντας τους κόπους και τη σωστή τους προετοιμασία.

Εύχομαι ολόψυχα πολλές ακόμη επιτυχίες που θα συνεχίσουν να κάνουν εμάς τους Πιεριείς υπερήφανους και δύναμη προκειμένου να συνεχίσουν τη νικηφόρα τους διαδρομή, αποτελώντας μεγάλο κίνητρο για τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας


Σοφία Μαυρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου