Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, , στην ομάδα μαθητών του Γυμνασίου Αλωνίων


Από καρδιάς εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα των μαθητών του Γυμνασίου Αλωνίων για το πρώτο βραβείο που απέσπασαν στο 10ο  Τελικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2016» του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece», που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, αλλά και στους καθηγητές και σε όλους όσοι συνέβαλαν  στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Τα παιδιά εργάστηκαν σκληρά και με μεράκι, δημιουργικότητα και ευρηματικότητα ξεχώρισαν, εντυπωσίασαν και επάξια διακρίθηκαν με την καινοτόμα ιδέα τους, την κατασκευή ενός  κάδου ανακύκλωσης με σύστημα επιβράβευσης για τους χρήστες, το «SmileyBin».

Η νίκη τους επιβραβεύει τους κόπους και τις προσπάθειές τους, αποδεικνύοντας ότι ένας στόχος επιτυγχάνεται με κοινό όραμα, καλή συλλογική εργασία, οργάνωση και μεθοδικότητα.


Με υπερηφάνεια και χαρά εύχομαι  ολόψυχα στους μαθητές καλή επιτυχία στον Πανευρωπαϊκό Τελικό Διαγωνισμό «Company of The Year» του Junior Achievement Europe, που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στη Λουκέρνη της Ελβετίας, όπου θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας με την εξαιρετική τους κατασκευή.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας


Σοφία Μαυρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου