Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Ευχαριστήρια Επιστολή του γερμανικού group για την επιτυχημένη διοργάνωση της επίσκεψης του στον Μακρύγιαλο

Προς: τον Δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού, κο Λαγδάρη Ευάγγελο
Κοινοποίηση:  Πρόεδρο Μυδοτρόφων, κο Κουτούπα Κωνσταντίνο
Κοινοποίηση:  κο Θωμά Γκέκα

ΘΕΜΑΕπίσκεψη γερμανικού group στον Μακρύγιαλο, Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου 2016


Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την πολύτιμη συμβολή σας στην επιτυχημένη διοργάνωση της επίσκεψης γερμανικού group του γραφείου μας στον Μακρύγιαλο τη Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου 2016Η πρωτοβουλία του γραφείου μας, να ενταχθεί η περιοχή του Μακρύγιαλου στο περιηγητικό πρόγραμμα του group, υπήρξε εύστοχη και τα σχόλια που λάβαμε από τον αρχηγό του group ήταν πολύ θετικά.  Τις ίδιες εντυπώσεις μας μετέφερε και η γερμανόφωνη ξεναγός του group, κυρία Πέτρα Τσαουσίδου, η οποία εκφράστηκε με πολύ θερμά λόγια, τόσο για την εμπειρία που βίωσαν οι πελάτες, όσο και για τη για τη μοναδική φιλοξενία που τους προσφέρατε.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε επίσης στον κ. Αβραμίδη Κώστα που υποστήριξε άρτια και με επαγγελματισμό τη διοργάνωση, καθώς και στον κ. Θωμά Γκέκα που για μία ακόμα φορά μας βοήθησε με τις πολύτιμες συμβουλές του.

Από τη δική μας πλευρά, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη και την τόνωση του τουρισμού της περιοχής του Μακρύγιαλου.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για το ενδιαφέρον και την υποστήριξή σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,


Κώστας Γιάννος
Διευθυντής
TRAVELTALES Μ.Ε.Π.Ε
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου