Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Οι πιο γρήγορες λιμουζίνες που βασίζονται σε supercars

Τρία κορυφαία super αυτοκίνητα, η Ferrari 360 Modena, το Dodge Viper και το Audi R8 έχουν μετατραπεί σε μεγάλου μήκους λιμουζίνες. Με την κόκκινη Modena ΄να είναι η πιό γρήγορη limo στον πλανήτη. Το αποτέλεσμα; Σε κάποιους μπορεί ν αρέσει... 

Τις λιμουζίνες τις έχουμε συνδυάσει με τα ογκώδη αμαξώματα και τους τεράστιους χώρους. Πως λοιπόν να χωρέσει ο νους ότι ένα supercar μπορεί να μετατραπεί σε limo; Κι όμως γίνεται...
Ferrari 360 Modena limousine
Όσοι την έχουν δει λένε ότι η  Ferrari 360 Modena limousine είναι ότι  πιο τρελό έχουν συναντήσει ποτέ τους σε λιμουζίνα και παράλληλα η καλύτερη που έχουν ποτέ αντικρίσει.
Για πρώτη φορά εντοπίστηκε τα περασμένα  Χριστούγεννα στην αριστοκρατική περιοχή Knightsbridge,στο  Λονδίνο, όπου χρειάσθηκε χώρο για δύο αυτοκίνητα, προκειμένου να μπορέσει να σταθμεύσει.
Δημιουργήθηκε αφού κόπηκε στη μέση μια  Modena 360 και στη  συνέχεια προστέθηκαν καθίσματα στη μέση για να παρέχουν εσωτερικό χώρο για οκτώ άτομα, ή ένα μάτσο δώρα.

Η αξία της συγκεκριμένης λιμουζίνας υπολογίζεται στις 400.000 ευρώ και είναι η ταχύτερη λιμουζίνα στον κόσμο, αφού η τελική ταχύτητά της φθάνει τα 268 χλμ./ώρα.
Dodge Viper Convertible Limousine
Τρία σε  ένα. Ο λόγος για το Dodge Viper Convertible Limousine. Είναι ένας supercar, που έχει μετατραπεί σε λιμουζίνα και μάλιστα καμπριολέ! Μετά την Ferrari 360 Modena limousine, είναι ασφαλώς ότι πιο τρελό έχουμε συναντήσει στον χώρο των λίμο.

 Αυτή η ειδική λιμουζίνα σχεδιάσθηκε από την εταιρεία Unique Cars Films , που ειδικεύονται στη δημιουργία μοντέλων ειδικά για τη μεγάλη οθόνη. Μπορείτε να θυμηθείτε μοντέλα όπως το Mutt Cutts van από την ταινία Dumb And Dumber και τον KITT από το Knight Rider .  Φαίνεται ότι η νέα λιμουζίνα Viper θα προσφέρει εσωτερικό χώρο για έξι άτομα.
Audi R8 Limo
Αυτό το επιμηκυμένο Audi R8 που είναι μια λιμουζίνα που σχεδιάστηκε από την Limo Broker που έχει έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και έχει χαρακτηριστεί ως το τέλειο αυτοκίνητο "για τα γενέθλια, το γάμο σας ή για ένα πάρτι εργένηδων."



Είναι βασίζεται στην έκδοση των 528 ίππων του Audi R8 V10, και πρόκειται για την ταχύτερη λιμουζίνα Audi R8 στον κόσμο. Και ενώ το πρότυπο R8 μπορεί να φιλοξενήσει μόνο δύο επιβάτες, αυτή η λιμουζίνα έχει τροποποιηθεί για να μεταφέρει οκτώ επιβάτες.Δυστυχώς, ή ευτυχώς, αυτό είναι απλώς ένα concept. Η εταιρεία όμως ελπίζει να παράγει ένα από αυτά τα οχήματα στο μέλλον. Δεν ξέρουμε ποια είναι η άποψή σας επί του θέματος. Προσωπικά πάντως, θα προτιμούσα να έχω το πραγματικό Audi R8, ακόμα κι αν μπορούν να χωρέσουν σε αυτό μόνο δύο άτομα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου