Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

«Το Δάσος των Χριστουγέννων» στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας


Στην καρδιά της Ημαθίας, στο μοναδικής φυσικής ομορφιάς δάσος του Αγίου Νικολάου στη Νάουσα διοργανώνεται φέτος για πρώτη χρονιά ένα χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο με θεάματα και δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Το μαγευτικό φυσικό σκηνικό του δάσους εμπλουτίζεται με διαμορφώνεται με
καλαίσθητες γιορτινές εγκαταστάσεις, με στόχο τα φετινά Χριστούγεννα να γίνει πόλος έλξης ακόμη περισσότερων επισκεπτών, που θα θελήσουν να περιηγηθούν σε έναν διαφορετικό γιορτινό προορισμό, όπου η μεγαλειώδης φύση συναντά τις αγαπημένες συνήθειες και τις παραδόσεις των ημερών.
Στο γιορτινό αυτό παράδεισο θα μπορεί κανείς να απολαύσει το Fun Park, με αγαπημένα παιχνίδια, όπως Carousel, Τρενάκι Αη-Βασίλη κ.α., τη Φάτνη, τη Ζαχαρογειτονιά, χριστουγεννιάτικη αγορά με καλαίσθητους εμπορικούς οικίσκους με παραδοσιακά γιορτινά προϊόντα και είδη, χώρους εστίασης και ανάπαυσης, χώρους δράσεων των πολιτιστικών συλλόγων, δημιουργικά εργαστήρια αλλά και Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων και πολλές ακόμη εκπλήξεις.
Δυνατός πόλος έλξης αναμένεται να είναι το φαντασμαγορικό Σπίτι του Αη-Βασίλη. Σε 200 τ.μ. ο αγαπημένος Άγιος των ημερών υποδέχεται τα παιδικά χαμόγελα στην αναπαυτική του πολυθρόνα δίπλα στο τζάκι, ενώ παράλληλα δίνει εντολές στους βοηθούς του να κατασκευάσουν τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια για τους μικρούς του φίλους, που θα καταφθάνουν στο Ταχυδρομείο του για να παραδώσουν το γράμμα με τις επιθυμίες τους για τα φετινά δώρα!
Σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και το ενεργό δίκτυο τουριστικής προώθησης της περιοχής, στόχος είναι να προσεκλυθούν και να εξυπηρετηθούν ακόμη περισσότεροι Έλληνες αλλά και ξένοι τουρίστες, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης ανάπτυξης της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου