Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

SKODA ΞΑΝΘΗΣ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ .... ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΕΣΤ

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου – γήπεδο Ξάνθης
Ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι θα δώσει την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου ο Αιγινιακός στην Ξάνθη, όπου θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη τοπική Skoda Ξάνθης με τον προπονητή της ομάδος του Αιγινιακού Γιάννη Βλάχου να διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με τον οποίο άλλωστε συνεργάστηκε όταν ήταν βοηθός του στην Ξάνθη.
Χθες, οι παίκτες του Αιγινιακού επέστρεψαν από τις διακοπές τους και απών ήταν ο Πλατάκης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.
Σήμερα θα γίνει το πρόγραμμα στις 15:00 και μια ομάδα παικτών που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους θα δώσουν φιλικό παιχνίδι στον Λαγκαδά με την τοπική ΑΠΕ Λαγκαδά, ενώ οι υπόλοιποι θα κάνουν κανονικά προπόνηση στο Αιγίνιο.
Σήμερα στο Λαγκαδά θα δοκιμαστούν 5 παίκτες που προτάθηκαν στον Αιγινιακό, ενώ γίνεται ιδιαίτερος λόγος τις τελευταίες ώρες για απόκτηση έμπειρου επιθετικού παίκτη, με πληροφορίες να αναφέρουν να έχει γίνει συζήτηση των δύο πλευρών.
Αύριο θα γίνει πρωινή προπόνηση ελαφράς μορφής και ο Γιάννης Βλάχος θα αποφασίσει ποιοι παίκτες θα μετέχουν στην αποστολή που θα αναχωρήσει για την Ξάνθη, όπου και θα διανυκτερεύσει προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή ο Αιγινιακός την Skoda Ξάνθης, στο δυνατό φιλικό τεστ.
Εξάλλου παρελθόν αποτελούν για τον Αιγινιακό ο Γιάννης Μπάκανος (χαφ) και ο νεαρός τερματοφύλακας Γιάννης Δασκαλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου