Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

1.543 πρώην δημοτικοί αστυνομικοί στην ΕΛ.ΑΣ

Δουλειά στις υπηρεσίες του υπουργείου Δημόσιας Τάξης πιάνουν στις 7 Ιουλίου οι δημοτικοί υπάλληλοι που μετατάσσονται στην ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της κινητικότητας.
Πρόκειται για 1.543 πρώην δημοτικούς αστυνομικούς, οι οποίοι θα ειδοποιηθούν τις επόμενες ημέρες από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις στις οποίες θα τοποθετηθούν προκειμένου να υποβάλουν την ερχόμενη Τετάρτη τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Στην έγγραφη κλήση που θα λάβουν θα τους ζητείται:
1.) Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 περί μη παραπομπής σε δίκη που θα πρέπει να υποβληθεί στη Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού
2.) Φύλλο διακοπής μισθοδοσίας από το φορέα προέλευσης (ΟΤΑ), που θα πρέπει, επίσης, να κατατεθεί άμεσα στη Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού
3.) Δακτυλοσκόπηση
Παράλληλα, κατά την παρουσίασή τους στις Αστυνομικές Διευθύνσεις την ερχόμενη Τετάρτη, θα πρέπει να γνωρίζουν το ατομικό ΑΦΜ, την αρμόδια ΔΥΟ, το ΑΜΚΑ, τον κωδικό IBAN, τον αριθμό μητρώου ασφαλιστικού φορέα και την ημερομηνία πρώτης ασφάλισης.
Την ίδια μέρα κατά την οποία θα καταθέσουν τα παραπάνω δικαιολογητικά θα τους ανακοινωθεί ότι στις 8 το πρωί της 7ης Ιουλίου (ημέρα Δευτέρα) θα πρέπει να παρουσιαστούν στις υπηρεσίες τους, χωρίς να δικαιολογούνται οδοιπορικά έξοδα για την μετακίνησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου