Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Η πιο μεγάλη ώρα για την Εθνική Ελλάδας...


Πολύ καλό είναι το κλίμα στις τάξεις της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου λίγο πριν τον κρίσιμο αγώνα με την Κόστα Ρίκα για την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ. Οι διεθνείς μας ξύπνησαν ευδιάθετοι, πήραν πρωινό και άρχισαν να...
συμπληρώνουν με κέφι τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Ο Φερνάντο Σάντος προβληματίζεται για το αν πρέπει να ξεκινήσει τον αγώνα με τον Καραγκούνη ή τον Κατσουράνη, οπότε δεν αποκλείεται να τους βάλει και τους δυο στην αρχική ενδεκάδα αλλά θα ζητήσει από τους παίκτες της εθνικής να τρέχουν διαρκώς πέρα δώθε και να αλλάζουν συνέχεια θέσεις, ώστε να μην μπορεί ο διαιτητής να τους μετρήσει, γιατί τότε θα καταλάβει πως παίζουμε με δώδεκα παίκτες.

Εν τω μεταξύ, προβληματισμό προκαλεί ο Τζόελ Κάμπελ της Κόστα Ρίκα, ο οποίος έπαιζε στον Ολυμπιακό και έχει προδώσει όλα τα μυστικά των Ελλήνων στους Κοσταρικανούς, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοί μας να ξέρουν πως μας αρέσουν τα σουβλάκια και ο φραπέ.

Χτες, οι παίκτες της εθνικής μας ομάδας επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και του είπαν να τους πάρει αυτός τηλέφωνο, για να μην χρεώνονται αυτοί.

Ο Αντώνης Σαμαράς τους τηλεφώνησε και οι παίκτες του ζήτησαν ένα αθλητικό κέντρο για την εθνική ομάδα, οπότε ο Αντώνης Σαμαράς τους ρώτησε αν θέλουν να τους φτιάξει το αθλητικό κέντρο στον Εθνικό Κήπο ή στο Super Paradise στην Μύκονο.

Στη συνέντευξη Τύπου, μια Βραζιλιάνα δημοσιογράφος με ωραίο ποπό είπε στον Φερνάντο Σάντος πως την Ελλάδα την έμαθε ο κόσμος το 2004 όταν πήρε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά ο Φερνάντο Σάντος την αποστόμωσε, λέγοντάς της πως ο κόσμος δεν έμαθε την Ελλάδα το 2004 αλλά από τον πολιτισμό, το πνεύμα και την φιλοσοφία, αφού είναι γνωστό πως όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη ξημεροβραδιάζονται διαβάζοντας τους πλατωνικούς διαλόγους και την Ποιητική του Αριστοτέλη.

Όταν η Βραζιλιάνα δημοσιογράφος του επισήμανε πως αυτά αφορούν την αρχαία Ελλάδα, ο Φερνάντο Σάντος της είπε πως ο όλος ο κόσμος έμαθε την Ελλάδα, όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου τα έφτιαξε με την Δήμητρα Λιάνη και κάθε 70άρης στον πλανήτη σκέφτηκε πως δικαιούται κι αυτός μια νταρντάνα τριαντάρα με μεγάλο στήθος.

Ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Φερνάντο Σάντος ποιος είναι ο λόγος που οι Βραζιλιάνοι φίλαθλοι υποστηρίζουν πάντα τις αντιπάλους της Ελλάδας στο Μουντιάλ αλλά αυτή είναι μια χαζή ερώτηση, αφού είναι προφανές πως οι Βραζιλιάνοι δεν μας υποστηρίζουν επειδή μας ζηλεύουν.

Όλοι μας ζηλεύουν.

Επειδή είμαστε γαμάτοι.

pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου