Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους επιμορφούμενους των προγραμμάτων του ΚΔΒΜ.                                      ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

                                      
 

Πρόσκληση

  Σας καλούμε την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 και ώρα 21.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης στην εκδήλωση απονομής των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους επιμορφούμενους των προγραμμάτων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Δήμου Πύδνας Κολινδρού της περιόδου Φεβρουαρίου-Ιουνίου 2014.

  Η εκδήλωση έχει στόχο την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε Θέματα Διά Βίου Μάθησης και την ενημέρωση των δημοτών για τη μέχρι τώρα λειτουργία και δράση του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Πύδνας Κολινδρού.

Με  τιμή
Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΟΙΝΕ
Δημήτριος Χλεμές

Η Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας του ΚΔΒΜ Δήμου Πύδνας Κολινδρού
Εύη  Δημητρίου –Χριστίδη

 Πρόγραμμα εκδήλωσης:

Ø     Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύδνας Κολινδρού, Δημήτριο Χλεμέ.
Ø     Παρουσίαση  με θέμα: «Διά Βίου Μάθηση, σκοπός, στρατηγικοί στόχοι και φορείς ΔΒΜ» από την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδαγωγικής και Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Αθηνά Α. Σιπητάνου.
Ø     Παρουσίαση με θέμα: «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης» από την Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας του ΚΔΒΜ Δήμου Πύδνας Κολινδρού, Εύη  Δημητρίου- Χριστίδη.
Ø     Παρουσίαση με θέμα: «Η λειτουργία και δράση του ΚΔΒΜ Δήμου Πύδνας Κολινδρού κατά την περίοδο Φεβρουαρίου-Ιουνίου 2014» από τον Υπεύθυνο Οργάνωσης του ΚΔΒΜ Δήμου Πύδνας Κολινδρού,  Νικόλαο  Τζήκαλο. 
Ø     Απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους επιμορφούμενους των προγραμμάτων του ΚΔΒΜ.


.
                                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου