Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία βράβευσε τους αθλητές του ΝΟΚΑΤ



Στο αμφιθέατρο της έδρας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.) πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας 30 Μαρτίου η βράβευση από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ) των κορυφαίων αθλητών του 2014. 
Ακόμη τιμήθηκαν ο Ν.Ο.Ιωαννίνων ως πολυνίκης σύλλογος, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Ε.  Σπ.Καπράλος, η Εθνική Τράπεζα για την  «υιοθεσία» 10 πρωταθλητών κωπηλασίας, καθώς και ο εκπρόσωπος του ΑΣΑΕΔ Σπ.Ανδριόπουλος για τις αθλητικές διευκολύνσεις στους επίλεκτους κωπηλάτες που υπηρετούν στις Ε.Δ.

Ανάμεσα στους κορυφαίους κωπηλάτες που βραβεύτηκαν, ήταν και οι πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κατερίνα Νικολαΐδου, Κακούρης Νίκος και Καραμήτρος Θωμάς με λαμπρές διεθνείς διακρίσεις τη χρονιά που πέρασε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Διοικητής της Σ.Ν.Δ. Υποναύαρχος Γ.Λεβέντης απένειμε στην πρωταθλήτρια Κατερίνα Νικολαΐδου τιμητική πλακέτα για τις :
1η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών
2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών
2η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών-Γυναικών
2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων
Ακόμη το πλήρωμα των Καραμήτρου Θωμά και Κακούρη Νίκου  βραβεύτηκε για τη συμμετοχή του στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων (6η θέση) και την 1η θέση στο μικρό τελικό (7οι στην κατάταξη) στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στην Κίνα.

Την ερχόμενη εβδομάδα η Κατερίνα Νικολαΐδου ξεκινά τις φετινές διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις, με τη συμμετοχή της με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας, στη Διεθνή Ρεγκάτα “Paolo d’Aloja” στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας, ενώ το τριήμερο 17-19 Απριλίου οι τρεις προαναφερθέντες πρωταθλητές θα βρεθούν για άλλη μια φορά στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, συμμετέχοντας στην αποστολή 16 αθλητών και αθλητριών, με την οποία θα πάρει μέρος ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας  Ανδρών-Γυναικών, Νέων και Εφήβων-Νεανίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου