Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Αιγινιακός-Τύρναβος 0-1

Με γκολ του Γιώργου Παληγεώργου από το 17’ ο Τύρναβος πήρε ένα παλικαρίσιο διπλό στο Αιγίνιο κερδίζοντας την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Β’ Εθνικής.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Τύρναβος ανέβηκε σημαντικά στην βαθμολογία και σίγουρα έκανε ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο Τύρναβος έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη με σωστή διαχείριση κράτησε το σκορ. Κατάμεστο το γήπεδο και πάνω από 100 φίλαθλοι του Τυρνάβου πανηγύρισαν όλοι στο τέλος αυτό το αποτέλεσμα. Τελικός το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας της Κυριακή (31/5) στο Αλκαζάρ.
Ανώτερος ο Τύρναβος στο πρώτο
Η ομάδα του Τυρνάβου για ένα ακόμη ματς μπήκε δυνατά στο πρώτο 45λεπτο. Στο Αιγίνιο είχε πολύ καλή παρουσία και κατάφερε να κρατήσει τους γηπεδούχους εκτός περιοχής Πρίφτη. Ο Τύρναβος ήταν ορεξάτος και είχε πολύ καλή ανάπτυξη. Αμυντικά εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Στη μεσαία γραμμή είχε καλή παρουσία και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει επικίνδυνες στιγμές μπροστά από την εστία του Τόλιου.
Μεγάλη πίεση ο Αιγινιακός, άντεξε ο Τύρναβος
Στην επανάληψη ο Τύρναβος έκλεισε πολύ νωρίς τις αλλαγές λόγω κάποιων τραυματισμών και σίγουρα ο τεχνικός Απόστολος Χαραλαμπίδης θέλησε να προσέξει τα…μετόπισθεν.
Οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα με επιθετικούς προσανατολισμούς και στόχο το γκολ. Η κατοχή της μπάλας ήταν υπέρ των γηπεδούχων αλλά ο Τύρναβος με άμυνα…γρανίτη κράτησε αυτό το πολύτιμο 0-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.


Πηγή: http://www.onlarissa.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου