Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
   Το χορευτικό της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης διάνθισε με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της Θράκης, το πολιτιστικό μέρος ενός αξιόλογου εκπαιδευτικού προγράμματος που φιλοξενεί το διάστημα από 15 έως 20 Μαΐου 2015 στην πόλη μας το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης.
   Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Leonardo Da Vinci με θέμα "Augmented Reality Applications on the field of Vocational Education and Training"

(Επαυξημένη πραγματικότητα. Εφαρμογές στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης), πραγματοποιήθηκε η τέταρτη και τελευταία συνάντηση με την παρουσία όσων συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Των τεσσάρων σχολείων και εταιρειών από έξη χώρες (Ελλάδα, Τουρκία, Σλοβενία, Ρουμανία, Ιταλία, Τσεχία).

   Την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 μετά το τέλος της κύριας ημερίδας παρουσίασης των αποτελεσμάτων του προγράμματος, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου ΕΠΑΛ  Κατερίνης, Έλληνες και ξένοι απόλαυσαν τις χορευτικές φιγούρες  των χορευτριών και χορευτών της Εστίας Πιερίδων Μουσών, με τη μουσική συνοδεία του Δημήτρη Αλταντσίδη (ακορντεόν).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου