Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ «Ο ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ» :19 ΜΑΪΟΥ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ‏

Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ «Ο ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ» ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ, ΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΪΟΥ 2015 ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ. ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΧΟΡΟΣΤΑΤΗΣΕ  Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ  κ.κ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ ΔΕΗΣΗΣ  ΕΓΙΝΕ Η ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΕΝΤΕΚΑ ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ. Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ  ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ  ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ».
ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΓΔΑΡΗΣ, Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥΛΟΥΠΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ ΑΔΑΜ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ,  Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΚΡΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ «ΠΥΡΡΙΧΙΟΥ» ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΓΔΑΡΗΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ «ΠΥΡΡΙΧΙΟΥ»  ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ  ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΛΙΘΟΥ ΤΟΥ ΝΑΟΥ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ»  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου