Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ανακατασκευής της 1ΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΑΙΓΙΝΙΟΥ-ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ.


ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣΚατά τη συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση, στις 11 Σεπτεμβρίου 2017  στο γραφείο του  Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ, κ. Παναγιώτη Κορκολή,  μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν και αποφασίσθηκαν ήταν η διάθεση 30 εκ. ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ώστε να προχωρήσουν τα έργα συντήρησης στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Στο έργο αυτό, μετά από συνεργασία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου εντάσσεται και η ανακατασκευή της 1ης Παλαιάς Εθνικής Οδού Κατερίνης – Αιγινίου -όρια Νομού Πιερίας, αρμοδιότητας συντήρησης της ΠΕ Πιερίας, που αποτελεί σημαντικό οδικό άξονα του νομού μας με αυξημένο και επιφορτισμένο με βαρύ κυκλοφοριακό φόρτο οχημάτων. Η υλοποίηση του έργου αυτού θα βελτιώσει τις συνθήκες κυκλοφορίας της οδού, παρέχοντας  τη μέγιστη ασφάλεια κατά τη χρήση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου