Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΘΕΑΤΡΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ



 
Τις θετικές εξελίξεις επισφραγίζει δημοσίευση στο Φ.Ε.Κ.


Μετά την υπογραφή του Π.Δ. από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,  Προκόπη Παυλόπουλο και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, η δημοσίευση στο Φύλλο της Εφημερίδας της κυβερνήσεως με αριθμό 208 και ημερομηνία 15/09/2017, σφραγίζει και τυπικά και το τελευταίο κομμάτι των θετικών εξελίξεων, στην υπόθεση απρόσκοπτης συνέχισης των εργασιών στο Χώρο Θεάτρου και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Κατερίνης.

Για το θέμα ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης.


Ειδικότερα, ο Δήμαρχος τόνισε: «Είναι ημέρα χαράς η σημερινή. Με τη θετική αυτή εξέλιξη κλείνει μία ιστορία, η οποία στέρησε από όλους τους κατοίκους και ιδιαίτερα από τα παιδιά μας τη δυνατότητα αυτά τα 2 χρόνια να έχουμε και να απολαμβάνουμε ένα τόσο σπουδαίο έργο. Προχωρούμε λοιπόν για να ολοκληρώσουμε και αυτό το έργο, που η κατασκευή του ισοδυναμεί με 10 σχολεία. Πιστεύω ότι θα το πετύχουμε με την προσπάθεια όλων και με την κατανόηση που υπάρχει στην συντριπτική πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου».

Ο κος Χιονίδης ευχαρίστησε για «την τεράστια καταβολή προσπαθειών τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Λεμονόπουλο, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αστέριο Μπουσνάκη, καθώς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες»,  προκειμένου «σε συνθήκες γραφειοκρατίας δημοσίου, να προχωρήσουν και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες».

Όπως υπενθύμισε ο Δήμαρχος: «Η μία μετά την άλλη προσπάθειες ορισμένων να δημιουργήσουν ζητήματα και προσκόμματα καταθέτοντας μηνύσεις και αγωγές κατά προσώπων και διαδικασιών κρίθηκαν όλες ομόφωνα υπέρ του Δήμου», ενώ «και το Συμβούλιο της Επικρατείας μετά από ενδελεχή έλεγχο δεν είχε  καμία παρατήρηση στα θέματα που θέσαμε ως Δήμος» ανέφερε χαρακτηριστικά.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου