Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Τρέχω για την Κατερίνη: Μετράμε αντίστροφα για τη μεγάλη αθλητική γιορτή


1400 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ – ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ


Νέο ρεκόρ συμμετοχών, αναμένεται να σημειώσει ο αγώνας δρόμος – θεσμός «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2017», καθώς οι αθλήτριες – αθλητές, οι οποίοι δηλώνουν την παρουσία τους στην εκκίνηση της μεγάλης γιορτής  ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Ειδικότερα, οι δηλώσεις συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν την ολοκλήρωση των εγγραφών έφτασαν ήδη τις 1400.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αναμένεται το αργότερο έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων (04 Οκτωβρίου), να συμπληρωθεί ο με σειρά προτεραιότητας αριθμός των 2000 αιτήσεων συμμετοχής.


Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) γίνονται μέσω των επίσημων ιστοσελίδων της διοργάνωσης http://timing4s.com/ev/katerini20171008/  www.katerini.gr
www.katerinirun.gr,  www.zeusrunnersclub.gr,  καθώς και στο επισυναπτόμενο link: http://timing4s.com/reg/inde.php?race=katerini


Όπως είναι γνωστό, η μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 08 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ., με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας.

Άτομα όλων των ηλικιών, από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, άτομα με ειδικές ικανότητες,  εκατοντάδες εθελοντές, δεκάδες μουσικά και χορευτικά σχήματα, θα λάβουν μέρος στον αγώνα, ο οποίος είναι ενταγμένος στο επίσημο πρόγραμμα εορτασμού των 105 χρόνων Ελεύθερης πόλης. Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα στοιχεία, που συνθέτουν την ταυτότητα της αθλητικής – πολιτιστικής γιορτής, η οποία διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού του Δήμου Κατερίνης, τον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2351047445 (Γραφείο Τύπου - Νικηφόρος Γκόλτσιος), (Ο.Π.Π.Α.Π.: Γιώργος Μίχος), καθώς και στον πρόεδρο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», Αλέξανδρο Πούλιο, τηλ. Επικοινωνίας: 6976692445.

Για πληροφορίες, που αφορούν τις ομαδικές συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε, στον Ευάγγελο Γερομιχαλό (Αντιπρόεδρο  Δ.Σ. ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ»), τηλέφωνο: 6977 753 739.

Επίσης, για διευκρινίσεις – πληροφορίες  στο email: oppapkaterinis@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου