Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Τα τελευταία νέα των τμημάτων Υποδομής του Πιερικού Αρχέλαου

 
Φιλικούς αγώνες έδωσαν το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, τα τμήματα της Ακαδημίας του Πιερικού Αρχέλαου των γεννηθέντων το 2005, 2008 και 2009 με τα αντίστοιχα του Κεραυνού Λάρισας.Φιλικούς αγώνες έδωσαν την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, τα τμήματα της Ακαδημίας του Πιερικού Αρχέλαου των γεννηθέντων το 2006 και 2007 με τα αντίστοιχα της Greek Basketball Academy (GBA).


Στο Mikel Κατερίνης βρέθηκε, μετά από πρόσκληση της ομώνυμης αλυσίδας καταστημάτων καφεστίασης η ομάδα Εφήβων του Πιερικού Αρχέλαου με την ευκαιρία της κατάκτησης του Πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚΕΜ για την σεζόν 2017-18. Σε φιλικό και οικογενειακό κλίμα παίκτες και προπονητές πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα απολαμβάνοντας τη φιλοξενία του χορηγού της ομάδας μας, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ!


Ο αθλητής του Πιερικού Αρχέλαου, Κώστας Τσιρογιάννης, κλήθηκε στο φιλικό παιχνίδι του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Εφήβων με την ομάδα του Αστέρα Σίνδου, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1 Μαρτίου και ώρα 18:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Σίνδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου