Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΤΡΟΠ Boutique 2018 : ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 
ΔΕΤΡΟΠ- H 27ηΔιεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών, μηχανημάτων και εξοπλισμού επιχειρήσεων τροφίμων και συσκευασίας τροφίμων ανοίγει τις πύλες της 24 έως 26 Φεβρουαρίου 2018 στη ΔΕΘ.
Η ΔΕΤΡΟΠ εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί σημαντική επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο των τροφίμων.
Η ARTOZYMA, Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Έτοιμων τροφίμων θα λάβει χώρα παράλληλα με τη ΔΕΤΡΟΠ 2018 (DETROP BOUTIQUE 2018).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους ιστότοπους http://artozyma.helexpo.gr/el/introduction και http://detrop.helexpo.gr/el
Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων-Ποτών ‘DETROP’, με τη δυναμική της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας 25 και πλέον ετών, επεκτείνεται με τη διοργάνωση μιας εξειδικευμένης έκθεσης της “Detrop Boutique”.
Η “Detrop Boutique” στοχεύει να προσφέρει στους επισκέπτες της από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μια αποκλειστική ξενάγηση στα Μοναδικά Ελληνικά, Μεσογειακά, Πιστοποιημένα Προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα, προϊόντα Π.Ο.Π., Π.Γ.Ε., Ε.Π.Ι.Π. καθώς και σε επιλεγμένες ετικέτες. Στόχος της διοργάνωσης, η βαθύτερη γνωριμία των επαγγελματιών του χώρου και γευσιγνωστών της ελληνικής και διεθνούς γαστρονομίας με τα συγκεκριμένα προϊόντα.
Ο συνδυασμός του εκλεκτού παραδοσιακού με το σύγχρονο τρόπο παρασκευής και παρουσίασης είναι στο επίκεντρο των εκδηλώσεων. Ιδιαίτερη κουζίνα, παρουσιάσεις και σεμινάρια από διακεκριμένους σεφ και διάφορες προσωπικότητες του χώρου, δείχνουν πως καθημερινά υλικά μπορούν να μεταμορφωθούν σε εκλεκτά πιάτα, εμπλουτίζοντας την ελληνική εκθεσιακή πραγματικότητα με ένα γεγονός υψηλού επιπέδου και αυστηρά επαγγελματικού προσανατολισμού διεθνών προδιαγραφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου