Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Τεσσάρα στο Αιγίνιο ο Άρης

 
Σαρωτικός ήταν σήμερα ο Άρης στην εκτός έδρας αναμέτρηση του κόντρα στον Αιγινιακό, του οποίου και επικράτησε με το εμφατικό 4-1.
Ο Άρης άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διαμαντόπουλου το οποίο κέρδισε ο Παυλίδης που μπήκε μέσα στην περιοχή και ανετράπη με τον διαιτητή Μπαλατσούκα να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών.
Επτά λεπτά αργότερα ο Άρης πέτυχε και δεύτερο γκολ αυτή τη φορά με τον Πλατέλλα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 64' οι "κίτρινοι¨πήραν αέρα τριών τερμάτων με τον Παυλίδη να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και να στέλενει τη μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Διαμαντόπουλος ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Άρη.
Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Αιγινιακού ήταν να μειώσει στο τελικό 1-4 με πλασέ του Ζούρκου.
Με τη νίκη αυτή ο Άρης διατηρεί την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Football League καθώς και τη διαφορά των έξι βαθμών από τον δεύτερο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Πανσερραϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου