Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Γραμματεία Δήμου Πύδνας- Κολινδρού :Δελτίο τύπου για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης

 
Λόγω του απρόσμενου μεγάλου όγκου χιονιού που έπεσε και συνεχίζει να πέφτει, σύσσωμο το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου με τα μηχανήματα βρίσκονται σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου.


Ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Λαγδάρης από τα χαράματα έχει συνεχή ενημέρωση εγκρίνοντας δράσεις αποχιονισμού και εκδίδοντας άμεσα την απόφαση για το Κλείσιμο των Σχολείων.

Ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Κακάνης παρών παντού, σε συνεργασία με τον κ. Θωμά Γκέκα υπεύθυνο του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας εφαρμόζοντας το σχέδιο αποχιονισμού του Δήμου, και με την ενεργό συμμετοχή με τους Αντιδημάρχους, κ. Χαράλαμπο Ιωσηφίδη, κα. Βασιλική Νικολοπούλου, κ. Χριστόφορο Πορφυρίδη και τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων άνοιξαν όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου με προτεραιότητα Κέντρο υγείας – ευπαθείς ομάδες- Κόμβους Εθνικής οδού-Παλαιά Εθνική οδός-Επαρχιακό δίκτυο-Σιδηροδρομικός Σταθμός Αιγινίου-επαρχιακό Δίκτυο και Δημοτικό δίκτυο.
Γκρέιντερ-αποχιονιστικά, JCB στους κεντρικούς δρόμους τρακτέρ με λεπίδες στις Τοπικές Κοινότητες και φορτωτές έδωσαν και δίνουν αγώνα για τον συνολικό αποχιονισμό του Δήμου.

Ο Προϊστάμενος του Εργατοτεχνικού προσωπικού κ. Χρήστος Κομπατσιάρης με το σύνολο του εργατοτεχνικού προσωπικού απο τα χαράματα κράτησαν το οδικό δίκτυο ανοιχτό.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για προβλήματα παντός τύπου που προκύπτουν λόγω της κακοκαιρίας 2353023008 γκαράζ Αιγινίου, 2353031899 Γκαράζ Κολινδρού 6980251516, Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Κακάνης και 2353350100-119 Γραμματεία Δήμου και Γραφείο Πολιτικής Προστασίας.


                                        Από το Γραφείο τύπου του Δήμου Πύδνας Κολινδρού

--
Αργυρώ Κουρέα
Γραμματεία Δήμου Πύδνας Κολινδρού
------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου