Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Ξεκίνησαν οι επισκέψεις των σχολείων της Πιερίας στο Πάρκο των Χρωμάτων Κατερίνης



Το όμορφο οδοιπορικό τους στο Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης άρχισαν οι μικροί μαθητές των Δημοτικών σχολείων της πόλης και των χωριών της Πιερίας καθώς επισκέπτονται  αυτόν τον  ‘’παραμυθένιο’’ χώρο σε καθημερινή βάση.

Τα παιδία συνοδευόμενα από τους δασκάλους και τους γονείς τους έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε κάθε γωνιά του πάρκου και να ανακαλύψουν  τις ομορφιές της εορταστικής ατμόσφαιρας μέσα από γιορτινές εκδηλώσεις , θεατρικές και παιδικές παραστάσεις οι οποίες προσφέρουν χαρά, πλούσια διασκέδαση και ατελείωτο παιχνίδι.
Μέχρι σήμερα έχουν διεξαχθεί τέσσερις παιδικές παραστάσεις στο Πάρκο, συγκεκριμένα το ‘’Τσιρκολίνο’’, ο ‘’Κύκλος με την κούκλα’’, οι ‘’Παραμυθάδες’’ και τα ‘’Μαγικά Χριστούγεννα του σκίουρου’’. Αύριο Σάββατο και την ερχόμενη εβδομάδα ακλουθούν: ‘’Τα Χριστούγεννα του ποντικομικρούλη’’, το ‘’Κυνήγι θησαυρού’’, ‘’ο Σούπερ ήρωας και η γιαγιά μου’’, ‘’η Πίπη η φακιδομύτη και το χριστουγεννιάτικο δέντρο’’, η ‘’Τενεκεδούπολη’’, οι ‘’Παραμυθάδες’’ και η ‘’Φρικαντέλα η μάγισσα των Χριστουγέννων’’.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου