Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Από την σκηνή ...στην οθόνη σας ! ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ON DEMAND • GNO TV

 


Από 24.03.2021


Human Behaviour
GNO TV



Το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στην πρώτη του παραγωγή για την Εναλλακτική Σκηνή παρουσιάζει ένα τρίπτυχο σύγχρονου χορού με τίτλο Human Βehaviour στην GNO TV. Ο Γιάννης Μανταφούνης χορογραφεί το Point of No Return σε μουσική Γιώργου Κουμεντάκη, η Ερμίρα Γκόρο χορογραφεί το Plan B σε μουσική Δήμητρας Τρυπάνη και ο διευθυντής Μπαλέτου Κωνσταντίνος Ρήγος το Lieder ohne Worte σε μουσική Δημήτρη Τερζάκη. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη στο nationalopera.gr/gnotv.

... περισσότερα

Αγορά κωδικού

Από 14.03.2021
Λευκό Ρόδο
GNO TV


Του Ούντο Τσίμμερμαν


Το εμβληματικό έργο, που καθιερώθηκε στα κορυφαία θέατρα του κόσμου καθηλώνοντας κοινό και κριτικούς, ανέβηκε σε μουσική διεύθυνση του αρχιμουσικού της ΕΛΣ Νίκου Βασιλείου και σε σκηνοθεσία Θέμελη Γλυνάτση, ενός από τους πιο διακεκριμένους δημιουργούς της γενιάς του. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη στο nationalopera.gr/gnotv.

... περισσότερα

Αγορά κωδικού

Από 14.03.2021
Ο Μικάδος
GNO TV


Των Γκίλμπερτ και Σάλλιβαν


Μια ξεκαρδιστική εξωτική όπερα από τους προπάτορες των Monty Python και των Αδελφών Μαρξ παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία από την Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ.Η όπερα Ο μικάδος (1885) των Γκίλμπερτ και Σάλλιβαν ανέβηκε σε συμπαραγωγή με την ομάδα μουσικού θεάτρου Ραφή. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη στο nationalopera.gr/gnotv.

... περισσότερα

Αγορά κωδικού

Από 14.03.2021
Ο πρίγκιπας Ιβάν και το πουλί της φωτιάς
GNO TV | Όπερα για παιδιά και νέους


Θοδωρή Αμπαζή


Εξερευνώντας τον κόσμο του ρωσικού παραμυθιού ανακαλύψαμε ότι το «πουλί της φωτιάς» συναντάται σε μια ποικιλία παραλλαγών στη ρωσική γραμματολογία. Διασκευάσαμε το παραμύθι, κρατώντας τους βασικούς άξονες, αλλά διαμορφώνοντας μια πυκνή μεν, εύληπτη δε ιστορία, κατάλληλη αφενός να υπηρετήσει ένα λιμπρέτο και αφετέρου να γίνει θελκτική για τους μικρούς θεατές. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη στο nationalopera.gr/gnotv.

... περισσότερα

Αγορά κωδικού

Από 14.03.2021
Το Αηδόνι του Αυτοκράτορα
GNO TV | Αnimated όπερα για παιδιά


Λένα Πλάτωνος


Πρόκειται για ένα έργο σπάνιας ομορφιάς και ευαισθησίας σε μια εντυπωσιακή παραγωγή, όπου η όπερα γίνεται προσβάσιμη στα παιδιά μέσω του animation. Η Λένα Πλάτωνος έγραψε το Αηδόνι του αυτοκράτορα, ένα «μουσικό παραμύθι με στοιχεία όπερας», όπως το έχει χαρακτηρίσει, το 1989, πάνω στο ομώνυμο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη στο nationalopera.gr/gnotv.

... περισσότερα

Αγορά κωδικού

Από 14.03.2021
Ρέκβιεμ Αχμάτοβα & Η επέτειος
GNO TV


Χάρης Βρόντος


Ο Χάρης Βρόντος είναι μια από τις πιο συνεπείς φωνές στον χώρο του ελληνικού μουσικού θεάτρου των τελευταίων δεκαετιών, έχοντας συνθέσει πολυάριθμες όπερες. Δύο από τις μονόπρακτες όπερες δωματίου του, το Ρέκβιεμ Αχμάτοβα και Η επέτειος, παρουσιάζονται σε ενιαία παράσταση. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη στο nationalopera.gr/gnotv.

... περισσότερα

Αγορά κωδικού

Από 14.03.2021
Το Λυκόφως των Χρεών
GNO TV


Δημήτρης Δημόπουλος


Η όπερα σε παράφραση Το λυκόφως των χρεών, που εγκαινίασε την επίσημη λειτουργία της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, έρχεται στην GNO TV. Πρόκειται για μια ριζική διασκευή του Λυκόφωτος των θεών του Ρίχαρντ Βάγκνερ. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη στο nationalopera.gr/gnotv.

... περισσότερα

Αγορά κωδικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου