Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Tηλεδιάσκεψη του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής – Τουρισμού - Μικρομεσαίων του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Πιερίας, ενόψει της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου.

Η ποικιλότητα και η σοβαρότητα των προβλημάτων που χρήζουν άμεσης επίλυσης αναδείχθηκε από τους εκπροσώπους των τουριστικών φορέων και ειδικότερα από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού κ. Ηρακλή Τσιτλακίδη, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Πέλλας – Πιερίας - Ημαθίας       κ. Γρηγόρη Βεϊδαμενίδη, τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας και Πρόεδρο Ενοικιαζομένων Δωματίων Ν. Πόρων κ. Βασίλη Αγάκο και τον Πρόεδρο του Σωματείου Εστιατόρων Κατερίνης κ. Νίκο Ντούλα .

Η Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Κατερίνα Νοτοπούλου αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ενός σταθερού πλαισίου λειτουργίας των χερσαίων εισόδων των συνόρων με ενιαία υγειονομικά πρωτόκολλα αντίστοιχα με αυτά των αεροδρομίων, με επάνδρωση των συνοριακών κλιμακίων και ισχυρή παρουσία του ΕΟΔΥ, χωρίς τις παλινωδίες της προηγούμενης χρονιάς, την αναγκαιότητα χρηματοδότησης και επιδότησης των επιχειρήσεων για την επανεκκίνηση και το λειτουργικό κόστος και στον αποκλεισμό επιχειρήσεων από χρηματοδοτικά εργαλεία λόγω οφειλών.

Η Βουλεύτρια  κ. Μπέττυ Σκούφα ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για την πληθώρα των κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων οι οποίες πραγματοποιήθηκαν προκειμένου να επιλυθούν τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου.

Οι τοποθετήσεις παρεμβάσεις κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των συμμετεχόντων καθ’ όλη τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης από την οποία καταγράφηκαν και κωδικοποιήθηκαν οι προτάσεις – απόψεις των φορέων προκειμένου να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάδειξη και την επίλυσή τους τόσο στην τοπική όσο και στην κεντρική πολιτική σκηνή

Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής – Τουρισμού – Μικρομεσαίων

ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Πιερίας

 

 

Nίκο θα παρακαλούσα αν μπορούσες φωτογραφίες:

Νοτοπούλου, Σκούφα, Τσιτλακίδης, Χατζηιωαννίδης, Αρρίση και Γκούνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου