Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Στη Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης – Απόφαση για Βιεϊρίνια, «ΟΚ» από Λουτσέσκου

 

Η δυναμική επανεμφάνιση του Ιβάν Σαββίδη στα δρώμενα του ΠΑΟΚ είναι γεγονός. Αν και βρίσκεται ακόμα στη Ρωσία, ο διοικητικός ηγέτης του Δικεφάλου έδωσε το στίγμα του με ομιλία στην ομάδα πριν τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ μετά την κατάκτηση του τίτλου έριξε τη... βόμβα, ανακοινώνοντας την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στη θέση του Πάμπλο Γκαρσία.

Πλέον αναμένεται και η επιστροφή του Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, κάτι το οποίο είχε προαναγγείλει. Θυμίζουμε ότι στην ομιλία του πριν τον τελικό Κυπέλλου, είχε αποκαλύψει ότι  εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού και θα βρεθεί σύντομα κοντά στην ομάδα. Όχι μόνο αυτό, αλλά είχε ζητήσει με νόημα από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να του φέρει την κούπα στη Θεσσαλονίκη.

Με την επιστροφή του Σαββίδη, το κλίμα θα θυμίζει... κάτι από το νταμπλ του 2019, καθώς στον σύλλογο βρίσκεται ξανά ο πρωτομάστορας της τότε μεγάλες επιτυχίας του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, μαζί φυσικά με τον Βιεϊρίνια.

https://sportdog.gr/sp


Η επάνοδος του Λουτσέσκου είναι μια εξέλιξη που σίγουρα δεν... χαλάει τον αρχηγό των Ασπρόμαυρων. Μπορεί να ήταν δεμένος με τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και με τον Ρουμάνο διάδοχό του ο Βιεϊρίνια διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις. Το 2018-19, υπό τις οδηγίες του, ο πολύπειρος άσος έκανε μια καταπληκτική σεζόν και οδήγησε την ομάδα στο νταμπλ. Επιπρόσθετα, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Λουτσέσκου προσπάθησε να τον πάρει στην Αλ Χιλάλ το περσινό καλοκαίρι, όταν βρέθηκε κοντά στην αποχώρηση από τον Δικέφαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλάνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή για την αξιοποίηση του 35χρονου παίκτη είναι να παίξει ποδόσφαιρο για έναν ακόμα χρόνο και στη συνέχεια να αναλάβει πόστο αθλητικού/τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ, με τις ευλογίες του Λουτσέσκου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου