Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Ο Π.Ο.Τ.ΑΠ. ξενάγησε και φιλοξένησε στην Πιερία τα μέλη του 22ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Έρευνα στη Διαφήμιση


Ένα διεθνούς εμβέλειας συνέδριο πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 27 έως 29 Ιουνίου 2024 στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.) ως υποστηρικτής,ανέλαβε τη φιλοξενία και ξενάγηση των συνέδρων στην Πιερία. 

     



Πρόκειται για το 22ο διεθνές συνέδριο για την έρευνα στη διαφήμιση (22nd InternationalConference on Research in Advertising) με τη γενική επωνυμία «ICORIA 2024», το οποίο διοργάνωσαν το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Διαφήμισης (EuropeanAdvertising Academy).

 Το συνέδριο με θεματολόγιο «Moving forwardlooking backadvertising in the advent of AI» το παρακολούθησαν καθηγήτριες/τες, ερευνήτριες/τες, φοιτήτριες/τες, καθώς επίσης επαγγελματίες της διαφήμισης, του μάρκετινγκ, της επικοινωνίας και της τεχνητής νοημοσύνης.

 Το γνωστικό πεδίο επικεντρώθηκε στον μετασχηματικό ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στη διαμόρφωση του μέλλοντος της διαφήμισης. 

 Ο Π.Ο.Τ.Α.Π. σε ρόλο οικοδεσπότη, την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024, με τη λήξη των εργασιών υποδέχθηκε τους συνέδρους τους οποίους φιλοξένησε και ξενάγησε σε αντιπροσωπευτικές ξεχωριστές περιοχές της Πιερίας.

 Πρώτη πρωινή επίσκεψη και γνωριμία με τον ιστορικό πλούτο του  αρχαιολογικού πάρκου και το μουσείου του Δίου και στη συνέχεια ενημερωτική δράση στο μουσείο του Εθνικού Πάρκου Ολύμπου στο Λιτόχωρο. 

 Το μεσημέρι συνδυασμός ξενάγησης και γεύματος οινογευσιγνωσίας σε τοπικό οινοποιείο. Ολοκλήρωση της φιλοξενίας το απόγευμα της Κυριακής με επίσκεψη-κέρασμα στην Ιερά Μονή του Αγίου Αθανασίου Κολινδρού.

 Οι σύνεδροι επίσης συναντήθηκαν με την Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Άντζελα Γκερέκου, η οποία το τελευταίο  Σαββατοκύριακο ήταν προσκεκλημένη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του ΠΟΤΑΠ στην τέλεση  του «Olympus Marathon» και στην παρουσίαση του προγράμματος του 53ου Φεστιβάλ Ολύμπου στο ανακαινισμένο αρχαίο θέατρο Δίου. 

 Με την αναχώρησή τους οι σύνεδροι,εξέφρασαν θερμές ευχαριστίες την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, τον Πρόεδρο του Π.Ο.Τ.Α.Π. Γιώργο Καραλή, αλλά και στα μέλη του Δ.Σ., καθώς και στονΔιευθυντή του Οργανισμού, Βασίλη Δήμου, τονίζοντας με έμφαση την μοναδικότητα της ομορφιάς του πιερικού τοπίου και των ιστορικών του τόπων, ως επίσης και την ευγενική και καλοσυνάτη υποδοχή που αντίκρυσαν. 

 Η δήλωση των επισκεπτών, ότι πλέον θα αποτελούν τους πρεσβευτές της Πιερίας, αντικατοπτρίζει την επιτυχία της υποστηρικτής συνεργασίας του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής με τους οργανωτικούς φορείς αλλά και τους συνέδρους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου