Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Απαγόρευση διέλευσης βαρέων οχηµάτων από τον δήμο Δίου-Ολύμπου

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΤΗΣ ΣΙΔ. ΓΡΑΜΜΗΣ ΟΔΟ ΑΠΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΛΙΤΟΧΩΡΟ



Την  απαγόρευση  διέλευσης  βαρέων  οχηµάτων  στην  Ανατολική  παράπλευρη  οδό  της νέας  σιδηροδροµικής  γραµµής  από  την  είσοδο  του  Κάστρου –  Παραλία  Ν. Παντελεήµονα-  Παραλία  Σκοτίνας–  Δ.Κ.  Λεπτοκαρυάς  και  µέχρι  το  τέλος  των  ορίων της  Δ.Κ.  Λιτοχώρου,  για  φορτηγά  αυτοκίνητα  που  είναι  άνω  των  δέκα(10)  τόνων έχει πάρει ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δίου – Ολύμπου, μπροστά στην επιβαρυμένη κίνηση που αντιμετωπίζουν οι τουριστικές αυτές περιοχές

Από την απαγόρευση εξαιρούνται τα οχήµατα του ?ήµου ή των ?ηµοτικών Επιχειρήσεων, τα ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητα τα οποία νοµίµως θα αποδεικνύεται η προσέλευσή τους για φορτοεκφόρτωση εντός των οικισµών: Κάστρου – Παραλία Ν. Παντελεήµονα- Παραλία Σκοτίνας– Δ.Κ. Λεπτοκαρυάς και µέχρι τα όρια µε τη Δ.Κ. Λιτοχώρου  και τα βυτιοφόρα οχήµατα βοθρολυµάτων τα οποία επίσης θα αποδεικνύουν µε νόµιµα παραστατικά το λόγο διέλευσης. 
Η  παρούσα  απόφαση  εφαρμόζεται από πλευράς του δήμου από την μέρα που εκδόθηκε, εδώ και ένα μήνα. Οπότε, συνίσταται προσοχή στους οδηγούς οχημάτων που εμπίπτουν στην παραπάνω απαγόρευση. Δυστυχώς για αυτούς, βρίσκονται ανάμεσα «στη σκύλα και τη χάρυβδη», καθώς από τη μια κινδυνεύουν με πρόστιμο από την άλλη αναγκάζονται να πληρώνουν διόδια. Με την πρόταση αυτή συµφώνησαν και οι Πρόεδροι των Δηµοτικών  και  Τοπικών Κοινοτήτων, Παντελεήµονα, Σκοτίνας, Λεπτοκαρυάς και Λιτοχώρου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου