Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

«Πρασίνισε» ο κεντρικός δρόμος του Κορινού

http://politispierias.blogspot.gr

undefined

Μία ακόμη ουσιαστική παρέμβαση ενίσχυσης του Πρασίνου και γενικότερα αναβάθμισης της ποιότητας ζωής της περιοχής, είναι σε εξέλιξη από χθες Πέμπτη 18 Ιουλίου, στον Κορινό. Ύστερα από
συντονισμένες ενέργειες της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου, υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Χρήστου Γκουγκουρέλα και του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού Αλέξανδρου Καλτσίδη, 170 καλλωπιστικά δέντρα (λιγούστρα),  φυτεύονται σε όλο το μήκος της κεντρικής οδού (Βασ. Κων/νου), αλλάζοντας κυριολεκτικά την εικόνα της περιοχής.

Όπως σημείωσε ο κος Γκουγκουρέλας: «Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι μέσα από έργα ενίσχυσης και προστασίας του πρασίνου, να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων, συνεχίζοντας το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπλασης των κοινόχρηστων χώρων στο σύνολο του Δήμου μας».


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού Αλέξανδρος Καλτσίδης τόνισε: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη που υλοποιεί συστηματικά τις προγραμματισμένες πρωτοβουλίες του για την Δημοτική μας Κοινότητα. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της προσπάθειας είναι ότι φυτεύτηκαν δέντρα που ευδοκιμούν στη χώρα μας, εξαιρετικά ανθεκτικά και συμπληρώνουν αρμονικά την εικόνα της περιοχής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στο Τοπικό Συμβούλιο Γιάννη Μορθανάση, Νικόλαο Μαλετσά, για την άψογη συνεργασία που είχαμε για μία ακόμη φορά υλοποιώντας τον κοινό μας στόχο, για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην Δημοτική μας Κοινότητα».
undefined

undefined
undefined
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου