Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Αύξηση 7% στις θέσεις τσάρτερ για Ελλάδα τον Ιούλιο

Σύμφωνα με την έρευνα Frequency & Capacity Trends


Αύξηση 7% των αεροπορικών θέσεων για την Ελλάδα τον Ιούλιο -  Σε Τυνησία και Τουρκία η μεγαλύτερη αύξηση 

Περισσότερες αεροπορικές θέσεις για την Ελλάδα τον Ιούλιο καταγράφουν τα στοιχεία δείχνοντας  αύξηση 7% και περίπου 250.000 αεροπορικές θέσεις περισσότερες από τον Ιούλιο του 2012, σύμφωνα με την έρευνα Frequency & Capacity Trends που διενεργεί σε μηναία βάση ο εξειδικευμένος στην αγορά των αερομεταφορών οργανισμός OAG.

Η Τυνησία και η Τουρκία είναι οι δύο προορισμοί με τη μεγαλύτερη αύξηση θέσεων που θα διαθέσουν σε προγραμματισμένες πτήσεις τους οι αεροπορικές εταιρείες.

Όσον αφορά την Αίγυπτο, τα στοιχεία πριν τις αναταραχές έδιναν αύξηση των θέσεων κατά 13%. Η Ισπανία κινείται τον Ιούλιο με μικρό ποσοστό αύξηση 4%, ενώ η Ιταλία παρουσιάζει οριακή μείωση 1%.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 3,8 εκατ. θέσεις, μετά την Ισπανία, την Ιταλία και την Τουρκία. Μάλιστα, γίνεται ειδική αναφορά στην αντοχή που δείχνει η Ελλάδα και ο τουρισμός της «παρά τα πολιτικά και οικονομικά προβλήματα» και επισημαίνεται ότι καταγράφεται μέση ετήσια αύξηση των αεροπορικών θέσεων κατά 6%, από το 2008.

Τα σχετικά στοιχεία αφορούν στον αριθμό αεροπορικών θέσεων που δεσμεύονται για κάθε προορισμό διεθνώς ή είναι διαθέσιμες προς και από τον προορισμό αυτόν και παρακολουθούν τις τάσεις αυξομείωσής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου