Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ: Προσπάθεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Μπαράζ άν δε τα καταφέρει


Μετά τις μετακινήσεις των έμπειρων παικτών της ομάδας του Αριστοτέλη σε άλλους συλλόγους της περιοχής, οι εναπομείναντες παίκτες σε συνεργασία με το Δ.Σ. του συλλόγου, κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να καταφέρουν να συντηρήσουν το δικαίωμα της συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει η νέα χρονιά με νεαρούς ποδοσφαιριστές του Καταχά, οι οποίοι όμως δεν είναι και πολύ εύκολο να βρεθούν στην περιοχή της Βόρειας Πιερίας.
Σε περίπτωση πάντος του ακραίου σεναρίου να μην καταφέρει να κατεβάσει ομάδα ο ιστορικός Αριστοτέλης τη φετινή αγωνιστική περίοδο, θα ξεκινήσει μια διαδικασία αγώνων μπαράζ στη Β΄και τη Γ΄κατηγορία όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, ώστε να αναδειχθούν οι δυο ομάδες που θα ανέβουν κατηγορία.
Και πιο συγκεκριμένα, θα αγωνισθούν ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΔΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για την άνοδο στην Α΄κατηγορία (οι δυο χαμένες ομάδες των πλέι-οφ ανόδου απο τη Β΄στην Α΄) και ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ για την άνοδο στη Β΄ κατηγορία (οι δυο χαμένες ομάδες απο τους δυο ομίλους της Γ΄κατηγορίας).
Έτσι θα αναπληρωθεί το κενό της ομάδας του ΚΑΤΑΧΑ, σε ένα σενάριο που φαντάζει ακραίο, είναι όμως πολύ πιθανό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου