Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Καλοκαιρινή γιορτή του βρεφονηπιακού σταθμού Κολινδρού - Photo Hasapetis

undefined
undefined

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός Κολινδρού πραγματοποίησε μια όμορφη καλοκαιρινή γιορτή με τη συμμετοχή όλων των παιδιών που το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» που υλοποιούσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πύδνας Κολινδρού.  Η γιορτή που έγινε στον όμορφα διακοσμημένο  προαύλιο χώρο της δομής περιλάμβανε μουσικοκινητικές δραστηριότητες, θεατρικές αναπαραστάσεις, τραγούδια και χορό από τα μικρά παιδιά ηλικίας από 8 μηνών μέχρι και 5  ετών που πρόσφεραν  χαρούμενες εικόνες στους θεατές που παρακολούθησαν τη γιορτή. Η γιορτή άρχισε με χαιρετισμό της Διευθύντριας του Βρεφονηπιακού Σταθμού  Χριστίνας Σαμαρά, η οποία έκανε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς και ευχαρίστησε όλους τους γονείς και κηδεμόνες για την άριστη συνεργασία.  Ακολούθως  ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΟΙΝ.Ε Πύδνας Κολινδρού Δημήτριος Χλεμές   συνεχάρη το προσωπικό της δομής για την ευσυνειδησία  και τον επαγγελματισμό με τον οποίο ασκούν τα καθήκοντά τους  και τόνισε το αμέριστο ενδιαφέρον της Δημοτικής αρχής για την απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία της δομής και τη νέα χρονιά.   
Η εκδήλωση  έληξε με δεξίωση που παρέθεσε  το προσωπικό της δομής σε παιδιά, γονείς και κηδεμόνες και με την επίδοση των καλοκαιρινών δώρων  σε όλα τα παιδιά που φοιτούσαν.     2 Ιουλίου 2013 ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός Κολινδρού πραγματοποίησε μια όμορφη καλοκαιρινή γιορτή με τη συμμετοχή όλων των παιδιών που το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» που υλοποιούσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πύδνας Κολινδρού.  Η γιορτή που έγινε στον όμορφα διακοσμημένο  προαύλιο χώρο της δομής περιλάμβανε μουσικοκινητικές δραστηριότητες, θεατρικές αναπαραστάσεις, τραγούδια και χορό από τα μικρά παιδιά ηλικίας από 8 μηνών μέχρι και 5  ετών που πρόσφεραν  χαρούμενες εικόνες στους θεατές που παρακολούθησαν τη γιορτή. Η γιορτή άρχισε με χαιρετισμό της Διευθύντριας του Βρεφονηπιακού Σταθμού  Χριστίνας Σαμαρά, η οποία έκανε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς και ευχαρίστησε όλους τους γονείς και κηδεμόνες για την άριστη συνεργασία.  Ακολούθως  ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΟΙΝ.Ε Πύδνας Κολινδρού Δημήτριος Χλεμές   συνεχάρη το προσωπικό της δομής για την ευσυνειδησία  και τον επαγγελματισμό με τον οποίο ασκούν τα καθήκοντά τους  και τόνισε το αμέριστο ενδιαφέρον της Δημοτικής αρχής για την απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία της δομής και τη νέα χρονιά.   
Η εκδήλωση  έληξε με δεξίωση που παρέθεσε  το προσωπικό της δομής σε παιδιά, γονείς και κηδεμόνες και με την επίδοση των καλοκαιρινών δώρων  σε όλα τα παιδιά που φοιτούσαν.     undefined

undefined
undefined


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου