Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Tα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο ΠΑΟΚ

Τα φιλικά του ΠΑΟΚ και τα πρώτα μηνύματα του Δώνη στους "μικρούς"

 
Έγιναν γνωστά τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, αλλά
και το φιλικό που θα διεξαχθει στην Τούμπα με πιθανή αντίπαλο την Φορτούνα από το Ντίσελντορφ.

Αναλυτικά τα φιλικά του ΠΑΟΚ:

14/7 φιλικό με  Μονς (Βέλγιο)
18/7 φιλικό με Τσβόλε (Ολλανδία)
21/7 φιλικό με Φίτεσε ή Αλκμααρ (Ολλανδία)
22/7 Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη
26/7 πιθανό φιλικό με Φορτούνα Ντίσελντορφ (στην Τούμπα)
Οι πρώτες δηλώσεις Δώνη
Ο Γιώργος Δώνης στην πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του ΠΑΟΚ θέλησε να περάσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους νεαρούς παίκτες του Δικεφάλου, "Θέλω να είμαι δίκαιος" τόνισε ενώ δεν άφησε ασχολίαστο και το γεγονός ότι ο Πάμπλο Γκαρσία ξεκίνησε ήδη προπονήσεις.
Αναλυτικά:

Στην αρχική του τοποθέτηση: Μια χαρά αισθάνομαι, πολύ ωραία. Το σημαντικό είναι έχω καλή διαίσθηση και πολλή όρεξη και εγώ και όσοι θα δουλέψουμε εδώ και πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά.
Και συνέχισε λέγοντας: Θα ήθελα να σας εξηγήσω γιατί κάνουμε αυτές τις προπονήσεις πριν αρχίσουμε με την πρώτη ομάδα. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά, τα περισσότερα είναι ήδη επαγγελματίες, κάποια από αυτά ήταν δανεικοί και υπάρχουν κάποια άλλα που είναι μικρά σε ηλικία και έχουν προοπτική.
Εγώ θέλω πάντα να είμαι δίκαιος για αυτό επιδίωξα να έχω μία επαφή με αυτά τα παιδιά, θα κάνουμε κάποιες ημέρες προπονήσεις αλλά ουσιαστικά δεν έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όλο αυτό και θα το εξηγήσω και στους ποδοσφαιριστές.
Κάποιο παιδί που τώρα μπορεί να μην έρθει στην πρώτη ομάδα ή στην προετοιμασία δεν σημαίνει ότι κόβεται. Κάποιο παιδί μπορεί να είναι έτοιμο μετά από τρεις μήνες και έτσι να γίνεται μία ανακύκλωση.
Να έρχονται μία ο ένας μίας ο άλλος μέχρις ότου να κρίνουμε ότι κάποιος έχει την απαραίτητη ετοιμότητα να παίξει στην πρώτη ομάδα".
Σε ερώτηση για το αν έχει αποφασίσει πόσα παιδιά από αυτά που θα δοκιμάσει θα πάρει στην προετοιμασία: Αυτό θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες του ρόστερ. Το βασικό κριτήριο θα είναι ποιος είναι πιο έτοιμος και αξιολογώντας το ταλέντο του.
Σε ένα τελικό σχόλιο για τον αγώνα της εθνικής με την Γερμανία, σχολίασε: Το παιχνίδι έχει πάρει και άλλες διαστάσεις. Πολιτικές. Ελπίζω να τους κερδίσουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου