Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Το τερατώδες Milan Abarth των 1.700 ίππων




  


Οι απόγονοι του Karl Abarth θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους φίρμα κατασκευής supercars και το πρώτο τους δημιούργημα είναι το προκλητικό Milan Abarth , με ιπποδύναμη μέχρι και 1.700 ίππους.
Το όνομα Abarth είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη Fiat και τις ..
. καυτές εκδόσεις μοντέλων της ιταλικής αυτοκινητοβιομηανίας Φαίνεται όμως, ότι η επιθυμία των απογόνων του Karl Abarth είναι να φτιάξουν την δική τους οικογενειακή φίρμα βασιζόμενοι στο όνομά του.
Έτσι πρόσφατα, οι απόγονοι του Karl Abarth παρουσίασαν ένα εκπληκτικό supercar με αγωνιστικές καταβολές το οποίο όμως είναι φτιαγμένο για να κυκλοφορεί στο δρόμο και του έδωσαν την ονομασία Milan Abarth.
Τα αποκαλυπτήρια έγιναν την περασμένη εβδομάδα στο Μονακό, και ενώ μπορεί να έχει κάποιες επιρροές στο σχεδιασμό του, κυρίως από τα μεγαλύτερα αγωνιστικά αυτοκίνητα, είναι, μοναδικό. 
Λέγεται ότι το Milan Abarth θα είναι διαθέσιμο με ιπποδυνάμεις που κυμαίνονται από 600 ίππους μέχρι και .... 1.700!
Επίσης, χάρη στο πολύ χαμηλό βάρος του, μόλις πάνω από έναν τόνο,  θα μπορούσε να επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε περίπου 2 δευτερόλεπτα, ίσως και πιό κάτω από αυτά σε κάποιες εκδόσεις. 
Σε ότι αφορά την τιμή του supercar λέγεται ότι θα είναι γύρω στα 300.000 ευρώ, ενώ περισσότερα πράγματα θα γνωρίζουμε τον Φεβρουάριο, όταν αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου