Το Σάββατο, από τις 12:00 έως τις 20:00, στην αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων του δημαρχείου και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ο δήμος θα επιχειρήσει να φέρει τους πολίτες κοντά στις γεύσεις, τα τοπικά προϊόντα και τη γαστρονομία της Θεσσαλονίκης.
Εκεί, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σεμινάρια και εργαστήρια γεύσης καθώς επίσης να μάθουν για τοπικά και εποχικά προϊόντα, να παρακολουθήσουν την παρασκευή πιάτων και γλυκισμάτων. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη παρουσίαση του οδηγού «Thessaloniki Gourmet Tours».
Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης
12:00 – 13:00 Τα αρωματικά φυτά στο μπαλκόνι και στην κουζίνα μας
Εργαστήρι «Κήπος με τα χεράκια μου»
Αιμιλία Ροδοπούλου, Ανδροκλής Γιάτσογλου
13:30 – 14:30 Μαγειρεύουμε με υλικά εποχής: μανιτάρια Hyatt Regency Thessaloniki
Executive chef Κώστας Αραμπατζής
15:00 – 16:00 Μαγειρεύουμε με υλικά από τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική
Domotel
Executive chef Γρηγόρης Χέλμης
16:30 – 17:30 Σοκολατένιες δημιουργίες
Sugarela
Χριστίνα Κάκκου
18:00 - 19:00 Τα γλυκά της Θεσσαλονίκης
Ζαχαροπλαστεία Χατζηφωτίου
Γιώργος Χατζηφωτίου
19:30 - 20:00 Thessaloniki Gourmet Tours
Παρουσίαση οδηγού
Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Thessaloniki Food Festival μπορείτε να βρείτε στο http://foodfestival.thessaloniki.gr.
Τρόποι επικοινωνίας: 2310 878211 (-213, -214), foodfestival@thessaloniki.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου