Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ο Ρομπέρτο Κάρλος στην Τούμπα


Ο βραζιλιάνος σούπερ-σταρ στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη

Μία παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιρική προσωπικότητα θα βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή! Ο Ρομπέρτο Κάρλος αποδέχθηκε την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα παρακολουθήσει από τα επίσημα την αναμέτρηση του «Δικεφάλου του Βορρά» κόντρα στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (27/1, 17:15).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ένας υψηλός προσκεκλημένος θα βρίσκεται αύριο το απόγευμα στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, Robeto Carlos!

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, που τώρα αγωνίζεται με τα χρώματα της Anji στο ρωσικό πρωτάθλημα, αποδέχθηκε την πρόσκληση του κ. German Chistyakov και εκμεταλλευόμενος τη διήμερη διακοπή της προετοιμασίας του με την ομάδα της Anji θα ταξιδέψει αύριο για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Skoda Ξάνθη για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League».

Την επίσκεψή του στην Τούμπα, επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο παλαίμαχος άσος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. «Αύριο θα είμαι στην Ελλάδα, στην Θεσσαλονίκη για να δω τον πολύ καλό μου φίλο, Ζέρμαν Τσιστιακόφ για να παρακολουθήσω το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου