Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Public Issue: Προβάδισμα 3,5 μονάδων για τον ΣΥΡΙΖΑ


Public Issue: Προβάδισμα 3,5 μονάδων για τον ΣΥΡΙΖΑ
Σε ποσοστό 52%, οι ερωτηθέντες εκτιμούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές, ενώ καταλληλότερος πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 39%, έναντι 30% του Αλέξη Τσίπρα.
Αν και τρίτη σε πρόθεση ψήφου, η θετική δημοτικότητα της Χρυσής Αυγής, (μετρούμενη σε θετικές έναντι αρνητικών γνωμών) φθάνει μόλις το 11% έναντι 87% αρνητικών γνωμών. Ενδεικτικά, τα αντίστοιχα ποσοστά για το ΠΑΣΟΚ που είναι προτελευταίο στη σχετική κατάταξη είναι 80% αρνητικές γνώμες έναντι 18% θετικές...

Αρνητική γνώμη διατηρεί το συντριπτικό ποσοστό (87%) των ερωτηθέντων για τον προφυλακισμένο γραμματέα του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκο, ενώ θετική γνώμη για αυτόν έχει το 11%.
Κληθέντες να κρίνουν το καλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης («Ανεξάρτητα από τις κομματικές σας προτιμήσεις ποιο κόμμα μπορεί να κάνει καλύτερη αντιπολίτευση σήμερα») οι πολίτες επιφυλάσσουν και πάλι χαμηλά ποσοστά στην Χρυσή Αυγή. Μόλις το 7% τη θεωρεί καλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, πσοσοτό χαμηλότερο δηλαδή και από το10 της πρόθεσης ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου