Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας και Πιερικός Αρχέλαος μαζί για την σεζόν 2016-17

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας αποτελεί το βασικό χορηγό της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Πιερικού για την σεζόν 2016-17.
Για αυτήν την συνεργασία μίλησε ο Ταμίας της Τράπεζας κος Κωνσταντίνος Ζησόπουλος:
"Θέλω κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω την ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου για την συνεργασία που έχουμε. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας, είναι μία Τράπεζα που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο νομό Πιερίας, στηρίζει την επιχειρηματικότητα του νομού και αποτελεί μία Τράπεζα όλων των Πιεριαίων.
Έχει μέλη, περίπου, 5.000 συμπολίτες μας και η νέα Διοίκηση που έχει αναλάβει και στη φιλοσοφία μας είναι η στήριξη δράσεων που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Σε αυτό το πλαίσιο η Τράπεζά μας αποφάσισε να είναι χορηγός της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Πιερικού Αρχέλαου καθώς συνδυάζει και τα δύο. Η καλαθοσφαίριση -και ειδικά ο Πιερικός Αρχέλαος- προάγει  τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και σε συνδυασμό και με το κοινωνικό πρόσωπο της Τράπεζας ξεκίνησε αυτή η συνεργασία. Ένας από τους λόγους της συνεργασίας μας είναι και οι Ακαδημίες της ομάδας. Τα παιδιά μέσα από τον αθλητισμό μαθαίνουν την συλλογικότητα. Έννοια συνυφασμένη με την Τράπεζά μας, καθώς και αυτή είναι συλλογική.
Η Τράπεζά μας είναι πλήρως εκσυγχρονισμένη. Διαθέτει όλα τα προϊόντα μιας συστημικής τράπεζας και δεν χρωστάει τίποτα και σε κανένα, σε αντίθεση με τις αντίστοιχες συστημικές. Απευθυνόμαστε στον πολίτη της Πιερίας, είτε είναι επιχειρηματίας, είτε καταθέτης και λειτουργούμε με γνώμονα το καλό της τοπικής οικονομίας. Αλλάζουμε σήμα, νοοτροπία και κατάστημα. Και με μεγάλη μας χαρά το νέο μας σήμα, που παντρεύει τον Όλυμπο με τη θάλασσα μέσα από τα χρώματά του (πράσινο και γαλάζιο) αποτυπώθηκε για πρώτη φορά στη φανέλα του Πιερικού Αρχέλαου. Με την παρουσία μας στη φανέλα  του Πιερικού Αρχέλαου αυτή η προσπάθεια χαίρει μεγαλύτερης προβολής, καθώς θα μας δουν πολλοί συμπολίτες μας που πιθανόν να μην έχουν έρθει ποτέ στην Τράπεζά μας".
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας ιδρύθηκε το 1995 ως Πιστωτικός Συνεται­ρισμός του Νομού βάσει του Ν. 1667/86. Το Νοέμβριο του 1998 μετεξελίχθηκε σε Τράπεζα, με την αρ. 716/31-07-1998 απόφαση Ε.Τ.Π.Θ. της Τράπεζας της Ελλά­δος. Σήμερα, το δίκτυό της αποτελείται από δύο υπηρεσιακές μονάδες, στην Κατερίνη και στη Λεπτοκαρυά, όπου απασχολούνται συνολικά 14 άτομα.
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας, έχοντας ήδη ξεπεράσει τα 16 χρόνια λειτουργίας στο εγχώριο Τραπεζικό σύστημα, υλοποίησε το όραμα των Ιδρυτών και των κατά καιρούς Διοικήσεών της για τη δημιουργία μιας τοπικής Τράπεζας, διαφορετικής, που να λειτουργεί συμπληρωματικά με τις εμπορικές Τράπεζες, προάγοντας παράλληλα την τοπική οικονομία.
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας, γνωρίζοντας πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, στέκεται δίπλα στα μέλη της καθώς αφενός μεν επιλύει τα χρηματοοικονομικά προβλήματά τους με ευελιξία, ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων και διαφάνεια, αφετέρου δε, τους προσφέρει σύγχρονα, ανταγωνιστικά και προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους τραπεζικά προϊόντα (καταθέσεις, χρηματοδοτήσεις, εμβάσματα, εγγυητικές επιστολές), αναπτύσσοντας συνεχώς νέες δραστηριότητες. Στις τελευταίες περιλαμβάνεται –μεταξύ των άλλων- και η διασύνδεση της Τράπεζας με την ΔΙΑ.Σ. Α.Ε. (Διατραπεζικά Συστήματα Α.Ε.), έτσι ώστε να είναι δυνατή και σε λοιπούς συναλλασσόμενους – μη μέλη, η μέσω των ταμείων των καταστημάτων Κατερίνης και Λεπτοκαρυάς πληρωμή των λογαριασμών και άλλων οικονομικών υποχρεώσεων καταναλωτών και λοιπών οφειλετών προς Οργανισμούς, Επιχειρήσεις, το Ελληνικό Δημόσιο, Ασφαλιστικά Ταμεία και λοιπούς φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου