Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Εύκολο μωσαϊκό με μερέντα

Φωτογραφία: ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Υπέροχο μωσαϊκό με μερέντα στο Ζάχαρη & Αλέυρι που κυκλοφορεί στα περίπτερα. Αφού το ετοιμάσουμε γρήγορα-γρήγορα, σπεύδουμε και αγοράζουμε το περιοδικό για να φτιάξουμε γλυκά πρωινά, πεντανόστιμες μαμαδίστικες λιχουδιές, αλλά και όλα τα αλμυρά σνακ για το παιδικό πάρτι!
Προετοιμασία-παρασκευή: 15΄ / Αναμονή: 3-4 ώρες
 
Yλικά (για περίπου 800 γρ.)
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 400 γρ. μερέντα
  • 1½ πακέτο μπισκότα πτι μπερ ολικής άλεσης

Διαδικασία


Χτυπάμε την κρέμα στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι (όχι σαντιγί).

Προσθέτουμε τη μερέντα, ανακατεύοντας απαλά ώστε να ομογενοποιηθούν τα δύο υλικά. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα.

Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα φύλλο λαδόκολλας, δίνοντάς του το σχήμα σαλαμιού. Το βάζουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες πριν το κόψουμε και το σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου