Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Κάλαντα Πρωτοχρονιάς, στο «Πάρκο των Χρωμάτων» άκουσε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης

Ευχές, ήχους, μελωδίες χορωδιών και εορταστικές νότες με πρωταγωνιστές ορχήστρες συλλόγων και φορέων πλημμύρισε σήμερα Σάββατο, παραμονή του ερχομού του νέου έτους, το «Πάρκο των Χρωμάτων».
Τις χορωδίες υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης,  ενώ κάλαντα από όλες τις γωνιές του Ελληνισμού είχαν την ευκαιρία να ακούσουν επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθανάσιος Λιακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Καλλιόπη Μπατάλα – Τζουμέρκα, Παναγιώτης Αθανασιάδης, Δημήτρης Βαϊνάς, Χρυσόστομος Κυραϊλίδης, ο πρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π. Θεόδωρος Παυλίδης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, εκπρόσωποι φορέων, πολίτες κ.ο.κ.

Ειδικότερα,  κάλαντα και πρωτοχρονιάτικες μελωδίες παρουσίασαν η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, οι χορωδίες του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος», της ΓΕΧΑ, του Εργαστηρίου Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού «Το ξαθέρι».

Παράλληλα, ένα χαρακτηριστικό εορταστικό δρώμενο των ημερών αναβίωσαν «οι κουδουνοφόροι» των Συλλόγων Λιβαδιωτών «Γιωργάκης Ολύμπιος» και Ορφέα ΜΑΟ Φωτεινών, αντίστοιχα.
Μέσα σε εορταστικό κλίμα ανταλλάχθηκαν ευχές με πολίτες και εκπροσώπους συλλόγων και φορέων, ενώ ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης ευχήθηκε «υγεία και ευτυχία σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια. Καλή και ευλογημένη χρονιά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου