Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Στο ΟΑΚΑ και με κόσμο ο τελικός του Κυπέλλου



Σε περίπου ένα μήνα από τώρα, στις 12 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου, με τον ΠΑΟΚ να έχει κλειδώσει την παρουσία του (νίκησε 3-1 στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο) και την Λάρισα να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι της ΑΕΚ την οποία κέρδισε με 2-1.
Τι θα γίνει όμως με την έδρα του τελικού; Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Live Sport", ακόμη κι αν έχουμε ξανά κόντρα Δικεφάλων, όπως συνέβη πέρυσι, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει δώσει σαφή εντολή στη διοίκηση Γραμμένου να γίνει το παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο με την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων.

“Δεν μπορεί ένα τέτοιο παιχνίδι να διεξάγεται μπροστά σε άδειες εξέδρες ή να έχει μόνο μαθητές”, λέγεται από τους ξένους αξιωματούχους που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Εξάλλου και η προκήρυξη της διοργάνωσης του Κυπέλλου αναφέρει πως ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης στις 12 Φεβρουαρίου είχε δηλώσει μετά από συνάντηση με τον Βαγγέλη Γραμμένο ότι πήρε τη δέσμευση πως θα διεξαχθεί εκεί η αναμέτρηση.
Ένα άλλο θέμα που πρόκειται να απασχολήσει την Αστυνομία και την ΕΠΟ είναι ο αριθμός των εισιτηρίων. Εφόσον το ζευγάρι του τελικού είναι ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, για τον καλύτερο έλεγχο των οπαδών αναμένεται να διατεθούν 20-22 χιλ. εισιτήρια σε κάθε ομάδα. Θεωρείται δεδομένο πάντως πως θα υπάρξουν πιέσεις για περισσότερα εισιτήρια, αλλά η Αστυνομία πρόκειται να φέρει αντίρρηση και πιθανότατα θα γίνει αυτό που θα πουν οι αξιωματούχοι της.
Παράλληλα το “παρών” στον τελικό αναμένεται να δώσουν και οι αξιωματούχοι της FIFA και της UEFA ώστε να έχουν προσωπική άποψη για ό,τι συμβεί. Σημειώνεται ότι υπέρ της διεξαγωγής του τελικού στο ΟΑΚΑ τάσσεται και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου