Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Κορυφαία Δράση Εθελοντισμού σε όλη την Ελλάδα!

             Κυριακή 29 Απριλίου 2018


Την Κυριακή 29 Απριλίου χιλιάδες εθελοντές θα συντονιστούν στην πανελλήνια εθελοντική Εκστρατεία “Lets do it Greece – Γίνε η Αλλαγή που περιμένεις”,  καθαρίζοντας, ομορφαίνοντας και αναβαθμίζοντας περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

H φετινή πανελλαδική εκστρατεία τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.
Στόχος της εκστρατείας είναι να αναδείξουμε το όμορφο πρόσωπο της πατρίδας μας,  το πρόσωπο της χαράς, της ζωντάνιας, της δημιουργίας. Διοργανώνεται αποκλειστικά από εθελοντές, στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά, που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο και πλέον αποτελεί τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη περιβαλλοντική Δράση της χώρας.
Με τη φετινή θεματική να επικεντρώνεται στους φοιτητές, τους μαθητές και τους νέους της χώρας μας, σχολεία σε ολόκληρη την Ελλάδα έχουν ήδη ξεκινήσει εντυπωσιακές δράσεις στο πλαίσιο της “Σχολικής εβδομάδας εθελοντισμού”, που διοργανώνεται κάθε χρόνο σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας. Σύλλογοι, φορείς, δήμοι και ομάδες φοιτητών από Πανεπιστήμια προετοιμάζονται για δυναμικές δράσεις εθελοντισμού σε κάθε γωνιά της Ελλάδας την Κυριακή 29 Απριλίου!
Όλες οι δρασεις αποτυπώνονται στον Πανελλαδικό Χάρτη Δράσεων της εκστρατείας. Τα σημεία δράσεων αυξάνονται συνεχώς και εκτιμάται ότι φέτος θα ξεπεράσουν τον αριθμό-ρεκόρ των 1.500 δράσεων πανελλαδικά.
Οι εθελοντές, που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν την ημέρα των δράσεων, καλούνται να επιλέξουν τη δράση της περιοχής τους στο www.letsdoitgreece.org  και, την Κυριακή 29 Απριλίου, να ενώσουν τις δυνάμεις τους με στόχο να καθαρίσουν, να προστατέψουν και να αναδείξουν τις ομορφιές της πατρίδας μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου