Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις της τεχνικής υπηρεσίας εν όψει της τουριστικής περιόδου στην παραλιακή ζώνη


Με εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε περιοχές της παραλιακής ζώνης συνεχίστηκαν από συνεργεία της αντιδημαρχίας τεχνικών έργων του Δήμου Κατερίνης, οι παρεμβάσεις αποκατάστασης των ζημιών, που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου.
Όπως είναι γνωστό, προηγήθηκε η αποκατάσταση τμημάτων και υποδομών στον πεζόδρομο μεταξύ Παραλίας – Ολυμπιακής Ακτής, η συντήρηση του Δικτύου Δημοτικού φωτισμού, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: αλλαγή λαμπτήρων σε φωτιστικά σώματα που βρίσκονται σε πλατείες, σε φωτιστικούς στύλους κ.α.

Γενικότερα, σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου και  εν όψει της τουριστικής περιόδου τα συνεργεία έχουν πιάσει δουλειά, προκειμένου οι παραλίες να είναι καθ’ όλα έτοιμες για να υποδεχτούν  ντόπιους και ξένους επισκέπτες. Ειδικότερα γίνονται όλα όσα είναι απαραίτητα, προκειμένου να υπάρχει ασφαλής πρόσβαση για όλους, ειδική πρόσβαση για τα ΑμΕΑ, καθαριότητα και σύγχρονες εγκαταστάσεις και υποδομές.
Όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Δημήτρης Ντούρος: «Έγκαιρα πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, με τον συντονισμό του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη έχουμε δρομολογήσει όλες τις απαιτούμενες παρεμβάσεις, προκειμένου να είναι έτοιμες οι παραλίες μας, να υποδεχθούν τους επισκέπτες», ενώ όπως επισημαίνει: «Οι παρεμβάσεις αυτές συμβάλλουν στην αναβάθμιση της εικόνας των ακτών μας. Και σε όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, οι υπηρεσίες μας είναι σε ετοιμότητα και θα συνεχίσουμε τη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, εκτελώντας εργασίες,  οι οποίες βελτιώνουν την  τουριστική εικόνα της περιοχής μας».












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου