Υλικά
Μερίδες: 4 ως μεζές- Για να φτιάξουμε το απάκι με φρέσκια ντομάτα, ξεκινάμε ζεσταίνοντας σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το απάκι για μερικά λεπτά, μέχρι να ροδίσει απαλά και να μαλακώσει, να τρυπιέται εύκολα με το πιρούνι.
- Ρίχνουμε την ντομάτα και μαγειρεύουμε πάντα σε μέτρια φωτιά, μέχρι να σωθούν τα πολλά υγρά και να μελώσει η ντομάτα.
- Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τη ρίγανη, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 208.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου