Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Τηγανιά κοτόπουλου με σπαράγγια και κεφαλογραβιέρα

 


Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τηγανιά κοτόπουλου με σπαράγγκια, αρχικά ζεσταίνουμε, σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι, το μισό λάδι σε δυνατή φωτιά.
  2. Στη συνέχεια, σοτάρουμε το κοτόπουλο για 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει ελαφρώς από όλες τις πλευρές.
  3. Βάζουμε τα σπαράγγια και σοτάρουμε για άλλα 6-7 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε το τζίντζερ και το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, ανακατεύοντας απαλά με ξύλινη κουτάλα, για περίπου 1-2 λεπτά ή μέχρι να γίνει το κοτόπουλο και τα λαχανικά να μαλακώσουν λίγο, χωρίς να χάσουν τη ζωντάνια τους.
  5. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
  6. Σκορπίζουμε την κάππαρη, τη μαντζουράνα, αλατοπίπερο και ραντίζουμε με το υπόλοιπο λάδι.
  7. Πασπαλίζουμε με την κεφαλογραβιέρα και σερβίρουμε την τηγανιά κοτόπουλου με σπαράγγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου