Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Σε εξέλιξη το 11ο Διεθνές Camp Κολινδρού

Σε εξέλιξη βρίσκεται το 11ο Διεθνές Camp στον Κολινδρό, όπου νεαροί αθλητές από Ελλάδα, Βουλγαρία, Νορβηγία, Αλβανία, Φιλανδία, Αυστρία και Ρουμανία διδάσκονται, στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής, στοιχεία ατομικής τεχνικής βάσει ειδικού προγράμματος που εκπονεί η Επιτροπή Ανάπτυξης της Ε.Ο.Κ., υπό τις οδηγίες του
Γιώργου Δοξάκη. Χθες, Κυριακή, βρέθηκε στον Κολινδρό ο ισχυρός άνδρας του Ελληνικού Μπάσκετ και πρόεδος της FIBA ​​Europe, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.
Το ετήσιο προπονητικό, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της FIBA Europe, από την EOK, τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού και την ΕΚΑΣΚΕΜ, έχει αναδειχθεί σε ένα πρότυπο αθλητικό αναπτυξιακό θεσμό και συμβάλει σε σημαντικό βαθμό στην αρτιότερη τεχνική κατάρτιση των νεαρών αθλητών. Με την υποστήριξη και καθοδήγηση των προπονητών της Ομοσπονδίας οι αθλητές που συμμετέχουν στο camp του Κολινδρού έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις γνώσεις εκείνες που θα τους βοηθήσουν να διαμορφώσουν την αθλητική αλλά και κοινωνική προσωπικότητά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου