Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ :Ποδηλατικές μέρες νεολαίας

                                       ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016


Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ έχοντας διανύσει κυριολεκτικά οριζόντια και κάθετα ΟΛΗ την Πιερία(και την ΕΛΛΑΔΑ φυσικά), χωρίς να εμπλακούν ΠΟΤΕ άμεσα ή έμμεσα σε δυστύχημα , προσκαλούν όλα τα παιδιά από 3 μέχρι 13 ετών στις «ποδηλατικές μέρες νεολαίας» την ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 .Είναι απαραίτητο και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌ κάθε παιδάκι να φοράει κράνος και να συνοδεύεται από ενήλικο.


Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά με κάθε είδους ποδήλατο με βοηθητικούς τροχούς ή όχι, αγόρια και κορίτσια με ΒΜΧ,ΜΤΒ,FAT,NO PENDAL... Ο χώρος της ποδηλατοβόλτας -εκδηλώσεων κατόπιν προτάσεως δεκάδων γονιών θα είναι το ΚΕΝΤΡΙΚΌ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες : α) Να συμμορφώνονται στις υπόδειξες των ειδικών. β)Να συμπεριφέρονται προσεκτικά και με ευγένεια στους μικρότερους. Στην εκδήλωση εκτός από πιστοποιημένους εθελοντές διασώστες, θα συμμετέχει και θα επιβλέπει εθελοντικά : ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ-ΝΕΥΡΟΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ N.D.T. (εκπαιδεύτρια ενήλικων) .ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
11:00 -12:00 έναρξη, ποδηλασία για αρχάριους.(3-5)ΕΤΩΝ
12:00 - 13:00 ποδηλασία για μεσαίου επίπεδου ποδηλάτες(6-9)ΕΤΩΝ
13:00 -14:00 ποδηλασία για έμπειρους(10+)Η συμμετοχή είναι δωρεάν ελεύθερη για όλους! ΚΑΘΕ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ,ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΉ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!
Εκκίνηση από την κεντρική είσοδο του ΠΑΡΚΟΥ(ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ).
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ /ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 23510 73977
ΔΗΜΗΤΡΗΣ   ΜΗΛΙΩΡΗΣ.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου